Rallikuskit

 • Aulanko Outdoors

  Aulanko Outdoors toteutaa monipuolisia luontoliikunta- ja ohjelmapalveluita ryhmille Aulangon satumaisissa maisemissa. Meidät löydät Vanajaveden aalloilla melomassa, puistometsän poluilla pyöräilemässä, nuotiopaikalla soittamassa ukuelea ja auringonnousun kuumailmapallolennolta!

  Aulanko Outdoors sivuille 
 • riukuaita.fi

  Perinteinen riukuaita

  -sinunkin pihaasi kaunistamaan!

  Tervetuloa katsomaan kauniita ja perinteisiä riukuaitoja. Mietipä näiden kuvien valossa miltä pihasi voisi näyttää. Lisäksi saat aidattua ja rajattua tonttisi vierailta kulkijoilta. Moni on saanut apua esim. peurojen kulkuun ja koirien pysymiseen omassa pihassa näillä.

  Tästä riukaita.fi sivuille! 
 • Hauhon Apteekki

  Perinteistä ja asiantuntevaa apteekkipalvelua Hauhon kirkonkylällä vuodesta 1919. Resepti- ja itsehoitolääkkeiden ohella tarjolla mm. ravintolisiä, ihonhoitotuotteita, sidetarpeita ja suunhoitotuotteita. Palvelemme arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 9-14. Pyhäpäivinä apteekki on suljettu.

  Hauhon Apteekin sivuille tästä! 
 • Rengas Center Hämeenlinna

  Rengas-Vekka on yksityinen perheyritys, joka on perustamisestaan asti – vuodesta 1980 – toiminut Hämeenlinnassa. Yhden miehen kumikorjaamosta olemme kasvaneet lähes kymmenhenkiseksi täyden palvelun rengasliikkeeksi. 1000 neliömetrin toimitiloissamme isompikin rengasurakka hoituu mallikkaasti. Rengas-Vekka Oy kuuluu Rengascenter-ketjuun, joka on Suomen suurin yrittäjävetoinen rengasliikeketju

  Tästä pääset yrityksen sivuille! 
 • Omawatti

  Omawatti on vuonna 2015 perustettu sähköalan yritys, joka tarjoaa monipuolisia, laadukkaita ja mukavia energiaremontteja  omakotitaloasujille, taloyhtiöille sekä yrityksille. Olemme erikoistuneet aurinkosähköpaneelien asennukseen. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden laadukkaimmat tuotteet sekä asennuksen — jopa 25 vuoden takuulla!

  Autamme aidosti asiakasta kartoittamalla hänen tarpeensa ja teemme työn vähintään yhtä hyvin kuin tekisimme itsellemme. Kun teet yhteistyötä Omawatti Oy:n kanssa, saat takuun luotettavuudesta, vastuullisuudesta sekä ammattitaitoisesta palvelusta.

  Tästä omawatin sivuille!