Tietoa meistä

MEIDÄN TOIMINTAMME HONEYFACTORYLLA

Hunajantuottajana Suomi omaa yli satavuotisen historian, jossa pohjoinen luonto ja sinne tuodut tarhamehiläisemme aloittivat yhteisen taipaleensa! Kiitollisena voin todeta että suomalainen käsitys luonnosta ei ole kaatanut meitä vieläkään ojaan, vaan on edelleen jalostanut mehiläisiämme, niin kuin niiden tarhaajiakin.

 

 Ongelmia mehiläistenhoidossa ei pelkästään ole täällä meidän pohjolassamme, vaan maailmalta ongelmista kuullaan kokoajan, milloin mistäkin oudoista mehiläisyhdyskuntien katoamisista.

Kasvinsuojelumyrkyt, välinpitämättömyys niiden käytössä, sekä mehiläisille tärkeät luonnonvaraisten kasvien ja niiden määräalojen pienenentämiset ovat osa meidän yhteistä ongelmaa.

 Perheyrityksemme tärkeimpiä tavoitteita onkin muistaa ja muistuttaa pölyttäjiemme suurimmasta roolista, joka koko maailman mittapuulla näyttelee 3/4.osaa viljelykasveista. Tarvitsemme työssämme sitä vanhaa intoa kuin kykyä oppia uutta, hoitaaksemme mehiläisiämme tuleville sukupolville niin, että hekin tulisivat ymmärtämään niiden arvon ja saisivat nauttia sen makeaa mettä.

Hunajantuottajana haluamme saada talteen luonnosta sen omintakeisen ja parhaimman makuelämyksen. Tarkkaan valitut mehiläistarhamme sijaitsevat Suomen vanhimman puutarhaoppilaitoksen miljöössä Kanta-hämeen alueelta aina Oulunjärven rantaniityille asti. Olemme molemmat valmistuneet mehiläistarhaajan ammattitutkintoon joka luo edellytykset valitsemallamme polulla. Kaikelle edellämainitulle olemme löytäneet mielestämme sopivan tuotteen ja nimen, jonka uskomme löytävän tiensä niin suomalaisen ruokakulttuurin sydämeen kuin satunnaisen maailmanmatkailijankin reppuun. Antakoon se sinullekkin hymyn huulille!