HUNAJAT


Vuoden hunajat paketti

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus tilata vuoden hunajat paketti sisältäen laji- ja monikukkahunajaa hintaan 99€ ( ovh 134€)   Tarjous sisältää myös postituskulut. Pakettiin kuuluu:   6 x 320g Hämeen oma hunaja lasipurkkia   5 x 250g Hämeen oma hunaja biohajoava täyttöpakkaus purkkia   2 x 250g Juokseva horsmahunaja muovisessa puristepullossa  10 x 70g lajihunaja lajitelma sekoitus lasipurkissa (horsma,mustikka,jättibalsami,suohunaja,lehmus,mesikaste,valkomesikkä) Kuvan rasia ei kuulu pakettiin. Lajihunaja lajitelma vaihtelee. Ostamalla tuotteitamme tuet pienyrittäjyyttä ja mehiläisten tärkeää pölytystyötä.

99,00 €

Hämeen oma hunaja biopurkki 250g

Hämeen oma hunaja on Hämeenlinnan metsistä, niityiltä, mahdollisesti oman kotipihasi kukinnoista kerättyä hunajaa. Pehmeä helposti levittyvä koostumus. Tämä hunajapurkki on refill-täyttöpakkaus ajatuksella kehitelty.  Purkki on biohajoava, PLA pinnoitettua pahvia. Ei hunajan pitkäaikaiseen säilytykseen. Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Ei alle 1 vuotiaille.

4,99 € 5,50 €

  LAJI-JA ALUEHUNAJAT


  Horsmahunaja 70g

  Tämän harvinaisen hunajan hento ja herkkä heinämäinen maku tuo mieleen todellisen lapsuuden kesän. Horsmahunajan erikoinen ominaisuus piilee siinä että se pysyy suomalaisista hunajista luonnollisesti kaikista pisimpään juoksevana.

  5,00 €

  Mesikastehunaja 70g

  On suoranainen ihme, että mesikastehunaja ei ole löytänyt tietään suuren yleisön tietoon. Tämä harvoin Suomessa saatava tumma kaunotar on erikoinen siinäkin mielessä , että mehiläiset eivät kerää sitä mesikasveista, vaan käyttävät lähteenään kirvojen keräämää kasvien solukkonestettä.

  5,00 €

  Hillasuonhunaja 70g

  Pohjoisen syrjäisille soille vietyjen mehiläispesien keräämää uniikkia lajihunajaa.  Tämä ehdoton herkku kannattaa maistaa juuston ja viinin kera.  Rajoitettu erä. 

  7,00 €

  Aulangon lehmushunaja 70g

  Suuren suosion saavuttanut Aulangon lehmushunaja on maultaan erittäin helposti tunnistettava. Lehmushunajan omaperäinen maku tulee lehmuksen kukkien sisältämästä tymoliöljystä. Koostumus on hitaasti kiteytyvää,jähmeän notkeaa. Aulangon lehmushunajaa saa myös lahjapakkauksessa. 

  3,99 € 4,99 €

   LAHJARASIAT


   Kokoelmat