HUNAJAT


Hämeen oma hunaja biopurkki 250g

Hämeen oma hunaja on Hämeenlinnan metsistä, niityiltä, mahdollisesti oman kotipihasi kukinnoista kerättyä hunajaa. Pehmeä helposti levittyvä koostumus. Tämä hunajapurkki on refill-täyttöpakkaus ajatuksella kehitelty.  Purkki on biohajoava, PLA pinnoitettua pahvia. Ei hunajan pitkäaikaiseen säilytykseen. Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Ei alle 1 vuotiaille.

4,99 5,50

  LAJI-JA ALUEHUNAJAT


  Aulangon lehmushunaja 70g

  Suuren suosion saavuttanut Aulangon lehmushunaja on maultaan erittäin helposti tunnistettava. Lehmushunajan omaperäinen maku tulee lehmuksen kukkien sisältämästä tymoliöljystä. Koostumus on hitaasti kiteytyvää,jähmeän notkeaa. Aulangon lehmushunajaa saa myös lahjapakkauksessa. 

  3,99 4,99

  Voikukkainen hunaja 70g

  Kotimaisista alkukesän mesikasveista on voikukka meille kaikille tuttu kasvi. Voikukkahunaja on voimakasarominen jopa hieman lakritsimainen. Tämän hunajan kiteytynyt rakenne ja maku antavat monelle hymyn huulille. 

  3,99 4,50

  Aulangon mesikastehunaja 70g

  On suoranainen ihme, että mesikastehunaja ei ole löytänyt tietään suuren yleisön tietoon. Tämä erittäin harvoin Suomessa saatava, tumma kaunotar on erikoinen tuote siinäkin mielessä, että mehiläiset eivät kerää sitä mesikasveista vaan käyttävät lähteenään kirvojen puista keräämää kasvien solukkonestettä.

  4,99

   LAHJARASIAT